Jan Exner - Výroba bednění, monolitických konstrukcí a střechy na klíč Kralupy nad Vltavou

sídl. V Zátiší 1005, 278 01 Kralupy nad Vltavou Středočeský kraj

  • Mobil: +420 602 289 921
  • IČO: 41470117
  • Email: tesarstvi@cmail.cz

Popis činnosti

Zabývám se výrobou bednění, monolitických konstrukcí a střech na klíč. Nabízím montáž střešních oken i krytin.


Střechy na klíč:


Provádíme stavby nových střech na klíč od projektové přípravy, přes návrh vhodné konstrukce střechy, rozvrstvení krovů, návrh izolací, výběr vhodného typu střešní krytiny, rozmístění střešních oken a vikýřů až po výběr a montáž veškerých klempířských prvků jako ukončení kompletace střechy před předáním.

Součástí objednávky na klíč je i možnost zajištění veškerého materiálu potřebného na výstavbu střechy, který zajistíme nakoupíme a dopravíme na místo stavby střechy.

Stejným způsobem jsme schopni zajistit i střešní krytinu, střešní okna a všechny další součásti potřebné na zakázku.

Po ukončení prací odstraníme po dohodě se zákazníkem odpad a zbytky stavebního materiálu nezpracovaného při stavbě střechy.

Tesařské práce:


Tesařské práce jsou jednou ze základních a nejdůležitějších prací při výstavbě nové střechy a rozhodují o tom jestli bude střecha opravdu sloužit přesně tak jak má a co možná nejdelší období.

Proto také na tyto práce klademe velký důraz .

Vazby vyřezáváme a montujeme pouze z kvalitního dřeva určeného právě na výstavbu střešní konstrukce.

Materiál nakupujeme u firem které máme prověřené a známe kvalitu tesařského materiálu který dodávají.

Přesto dřevo na jednotlivé akce vždy důkladně kontrolujeme aby zákazník dostal požadovaný stavební materiál.

Aby střešní krytina perfektně seděla na střeše je nutné přesně provádět laťování.

Veškerý dřevěný materiál na výstavbu střechy chemicky ošetřujeme proti plísním a škůdcům.

Kromě výroby a výstavby nových vazeb provádíme i rekonstrukce a opravy vazeb na starších střechách, výměny poškozených trámů nebo částí laťování a jejich impregnaci proti houbám,plísním a škůdcům.

Také upravujeme u starších střech vazby s ohledem na možnost výstavby podstřešních vestaveb a nadstaveb kdy je nutné do střechy přidat nová střešní okna nebo i vikýře .

Pokrývačské práce:


Pokrývačské práce provedeme jednak jako součást stavby střechy na klíč nebo i jako samostatné práce na již připravené stavbě kde jsou postavené tesařské prvky krovy a trámy včetně laťování nebo si laťování jsme schopni připravit sami na místě přesně podle požadavků a rozměrů používané střešní krytiny.

U většiny střešních krytin právě kvalitní a přesné rozložení laťování je nutné k tomu aby střecha dlouhou dobu sloužila a byla střešní krytina správně položená.

Pokládáme střešní krytiny na všechny typy střech od rovných přes šikmé až po atypické střechy na památkových objektech nebo na rekreačních zařízeních.

Používáme všecjny druhy střešních krytin od došků ,přes plechovou střešní krytinu, tašky pálené, betonové až po střešní krytiny poplastované a speciální.

Pokud ještě nejste rozhodnutí kterou střešní krytinu použít a která by byla ideální pro Váš typ střechy podle typu,tvaru a sklonu střechy navrhneme Vám nejvhodnější druh střešní krytiny, toto Vám dodáme a kvalitně položíme.

V poslední době se montáž střešních oken stala naší velmi častou prací.

Díky tomu, že se využívá střešního okna u nově postavených přízemních domů k přivedení denního světla do místností a tím jejich prosvětlení.

U vícepodlažních domů a staveb se využívají půdní a podstřešní prostory většinou po sádrokartonových úpravách jako obytné prostory s velmi zajímavou prostorovou dispozicí a zde střešní okna plní nejenom funkci praktickou, ale i estetickou a dotvářejí celkový ráz interiéru podstřešních prostor.

Také při rekonstrukcích starších střech nebo výměnách střešních krytin provádíme montáže střešních oken do míst kde původně nebyla.

Střešní okna jsou různých rozměrů od malých světlíkových oken až po velká okna která se ještě mohou spojovat a vytvářet velké prosklené celky.

Střešní okna montujeme buď přímo do tělesa střechy nebo do různých typů vikýřů.

Střešní okna jsou jak neotevíratelná, tak s možností úplného otevření a mnoha typy otevírání, možností ventilace a zajištění oken včetně stínící techniky nebo sítí proti hmyzu a dalšími moderními doplňky.

Bednění :

Bednění je konstrukce, která vytváří formu pro uložení betonu, jeho zhutnění i vytvrdnutí. Bednění je často označované i jako šalování (z něm. Die Schalung) a může být nejen dočasná konstrukce, která se po vytvrdnutí betonu odstraní, ale i trvalá, kdy se z formy stane součást konstrukce jako ztracené bednění.

  • Monolitický beton (konstrukce)
  • monolitický beton - cast-in-situ concrete

Monolitický beton (konstrukce) je beton, který se ukládá do bednění na stavbě. V bednění beton ztuhne a ztvrdne. Pak se prvek nebo konstrukce odbední. Je to tedy konstrukce vyrobená z jednoho kusu, která však v sobě téměř vždy má pracovní a dilatační spáry.

 

Pro další informace mě  kontaktujte na emailové adrese a nebo mobilním čísle.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Jan Exner - Výroba bednění, monolitických konstrukcí a střechy na klíč Kralupy nad Vltavou

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
sídl. V Zátiší 1005, 278 01 Kralupy nad Vltavou