Milan Sova - výroba saun Čáslav a Kutná Hora

Poličany 7, 284 01 Kutná Hora Středočeský kraj

  • Mobil: +420 773 685 548 - pan Sova
  • IČO: 71255354

Popis činnosti

 

Jsme firma s dlouholetou tradicí v oboru saun a wellness. Portfolio naší firmy tvoří zejména výrobní a dodavatelská činnost, zaměřujeme se proto převážně na výrobu a montáž klasických finských saun a infrasaun.

Zhodnocujeme tak zkušenosti v oboru, ve kterém se aktivně pohybujeme již od roku 1997.

 

Historii naší firmy píše zejména období, ve kterém jsme se aktivně věnovali výrobě a montážím saun jako celků či některých jejich komponent pro dodavatele sauna a wellness technologií po celé ČR.

 

Byly a jsou mezi nimi i věhlasné značky, jako třeba BWS, SAUNA EMOTION, BASINTECH, PROJEKTAA, AQUA-CENTRUM, ALFAWELL, SAUNATOP, a mnohé další.

 

Každá taková firma má ve své nabídce specifické a ojedinělé designové řady saun a doplňků a to definovalo náš výrobní program jako zcela flexibilní, schopný plnit designová, materiálová i rozměrová přání klientů, a to vše při zachování té nejvyšší míry kvality dílenského zpracování, používaných materiálů, technologií, apod.

 

Dnes zhodnocujeme vše, čemu jsme se naučili. Za dlouhou historii naší činnosti jsme se podíleli a neustále podílíme na vývoji nových typů saun, jejich komponent a vybavení.

 

Schopnost flexibility, výrobní preciznost, kvalita, používané materiály a loajalita nám pomohly stát se předním dodavatelem pro jedny z nejúspěšnějších firem v oboru, a to napříč celou Českou republikou.

 

Vyvinuli, vyrobili a namontovali jsme několik tisíc saun, které dodnes plní svůj účel v mnoha českých rodinách i veřejných provozech hotelů, penzionů, lázní, wellness center, škol, sportovních areálů, apod.

 

Výrobní areál :

Lomec 9
286 01 Čáslav

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Milan Sova - výroba saun Čáslav a Kutná Hora

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Poličany 7, 284 01 Kutná Hora